Asociaţia Studenţilor Chimişti "CHEMIS"

Info cazare

http://campus.tuiasi.ro/

 

Cazare

Studenţii Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului beneficiază integral de cazare în Căminele T1 şi T2 ale campusului Tudor Vladimirescu, în camere cu două locuri. În ultimii ani, toţi studenţii facultăţii au primit cazare în cămine.

Fiecare cămin este conectat la reţeaua de televiziune prin cablu şi oferă posibilitatea accesului gratuit la Internet.

Iaşul este un oraş cald, încărcat de istorie, tradiţii culturale şi artistice, un loc deosebit prin modul în care trecutul se împleteşte cu prezentul şi viitorul.

Campusul Tudor Vladimirescu oferă o gamă foarte diversă de posibilităţi de recreere şi distracţie, dispunând de terenuri de sport, cluburi studenţeşti, discoteci, săli de fitness, restaurante, terase precum şi de o cantină pentru studenţii universităţii. În incinta campusului se găsesc spaţii comerciale moderne şi un cinematograf ultra-modern, cu mai multe săli de proiecţie şi de spectacole. Studenţii care doresc, pot activa în cadrul organizaţilor studenţeşti existente la nivel de facultate şi universitate.

Amplasarea campusului Tudor Vladimirescu în apropiere de centrul Iaşului oferă posibilitatea accesului rapid în oricare punct al oraşului.